IPAK KRAJ

Nakon bizarne prepiske sa ženinim ljubavnikom Oskarovac se ipak razvodi od supruge

14.12.2019.
u 18:20

- Colin i Livia razdvojili su se. Zadržavaju blisko prijateljstvo i ostaju ujedinjeni u svojoj ljubavi prema djeci, naveli su predstavnici para u priopćenju za javnost u kojem dodaju da par moli za privatnost te da neće davati bilo kakve komentare.

Britanski glumac Colin Firth i njegova supruga Talijanka objavili su da se razvode nakon 22 godine braka.  

Firth (59), poznat po ulogama ukočenih Engleza u filmovima poput "Zapravo ljubav", "Dnevnik Bridget Jones" ili televizijske filmske verzije "Ponos i predrasude", oženio se 1997. s producenticom dokumentarnih filmova Livijom Giuggioli, prenosi Reuters.

"Colin i Livia razdvojili su se. Zadržavaju blisko prijateljstvo i ostaju ujedinjeni u svojoj ljubavi prema djeci", naveli su predstavnici para u priopćenju za javnost u kojem dodaju da par moli za privatnost te da neće davati bilo kakve komentare.

Firth, jedan od najomiljenijih britanskih glumaca, osvojio je Oscara i Zlatni globus 2011. za glavnu ulogu u filmu "Kraljev govor", u kojemu je glumio kralja Georgea VI  koji je imao problema s mucanjem.

Do odluke o razvodu dolazi nakon što je se prije nekoliko godina par također bio razdvojio, a Livia Firth naknadno je objavila da je tijekom tog razdoblja bila u vezi s talijanskim novinarom. Firth je bio primoran pokrenuti sudski postupak protiv talijanskog novinara Marca Brancaccia nakon što je dobio prijeteće mailove s fotografijama njegove supruge Livije Giuggioli, a povrh toga je ona i potvrdila da ju novinar uznemirava porukama i pozivima, te da joj prijeti. Preokret se dogodio kada je Brancaccia pobjesnio i odlučio ispričati svoju stranu priče. Odbacio je optužbe da je uhodio Liviju i prijetio joj. Brancaccia tvrdi da je s Livijom imao aferu dugu 11 mjeseci - od 2015. do 2016. godine, te da su bili jako zaljubljeni. Livia je čak razmišljala da ostavi svog supruga radi novinara.

 Na kraju je i potvrdila da je imala aferu s novinarom u vrijeme kada su se ona i njen suprug na kratko rastali. mediji su tada prenijeli i kako je Firth ljubavniku svoje supruge napisao suosjećajno pismo u kojem mu je rekao: 'Znam da i ti patiš'.  Colin i Livia Firth imaju dva sina. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije