u 76. godini

Nakon borbe s opakom bolesti preminula zvijezda 'Sopranosa' Bob LuPone

Bob LuPone
Foto: Profimedia
29.08.2022.
u 19:35

Njegovu smrt potvrdili su iz MCC teatra čiji je bio suosnivač te su se na svojoj stranici se oprostili od glumca. Kazali su ga je glumac živio neustrašivo i s velikom radoznalosti, dobrim humorom, bezgraničnom strasti za povezivanjem i puno srca.

Glumac Bob LuPone kojeg mnogi pamte po ulozi u seriji 'The Sopranos' preminuo je u 76. godini nakon borbe s opakom bolesti. Bob se tri godine borio s tumorom gušterače, a preminuo je u subotu.

Njegovu smrt potvrdili su iz MCC teatra čiji je bio suosnivač te su se na svojoj stranici oprostili od glumca. Kazali su ga je glumac živio neustrašivo i s velikom radoznalošću, dobrim humorom, bezgraničnom strasti i puno srca.

- Nedostajat će nam - stoji u priopćenju koje je objavio i Associated Press.

Inače, Boba će obožavatelji serije 'The Sopranos' pamtiti po ulozi doktora Brucea Cusamana, a glumac je igrao i u serijama 'Seks i grad', 'Sva moja djeca', 'Svjetlo vodilja', 'Zakon i red', 'Tračerica' i brojnim drugima.

Glumac je sa suprugom Virginijom imao sina Orlanda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije