SRETNE VIJESTI

Nakon bračne krize opet stižu blizanci? Supruga holivudskog šarmera uhvaćena s trbuščićem

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
22.08.2019.
u 07:48

Iako se već neko vrijeme piše kako poznati glumac i njegova supruga prolaze kroz problematično razdoblje u braku, priča se sada u potpunosti okrenula.

Jedan od najljepših Hollywoodskih parova, George Clooney i Amal Alamuddin, ponovo su u centru tabloida i tračeva. 

Iako se već neko vrijeme piše kako poznati glumac i njegova supruga prolaze kroz problematično razdoblje u braku, priča se sada u potpunosti okrenula. Naime, dvije godine nakon što je Amal rodila blizance, šuška se kako je 41-godišnjakinja ponovo trudna. Supruga jednog od najpoželjnijih Hollywoodskih glumaca navodno nosi blizance, prenosi Latin Times. 

Fotografirali su je ranije ovaj tjedan, a sa fotografija se može vidjeti njezin trudnički trbuščić, navode fotografi.  Nepoznati izvor izjavio je da je Clooney presretan zbog te vijesti, a lijepa novost zbližila je njega i Amal. 

Glasine da u njihovom braku više ne cvjetaju ruže pojavile su se zbog prenatrpanog rasporeda koji oboje imaju, piše Latin Times. - On rjeđe putuje u LA, a prošli su i savjetovanje za parove, što je pomoglo u poboljšanju komunikacije - rekao je izvor. - Ne prepiru se mnogo. Izgleda da je u njihovom braku zaživjela iskra - dodao je. 

Drugi, pak, navode kako se radi o potpunim izmišljotinama - da Amal nije trudna, a njihov brak još uvijek vrlo dobro funkcionira. George i Amal roditelji su blizanaca, Elle i Alexandera. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije