IZNENAĐENJE

Nakon Harryja i Meghan, dvor napuštaju i William i Kate

28.06.2020.
u 08:35

Početkom godine svijet je šokirala vijest kako su britanski princ, 35-godišnji Harry i njegova tri godine starija suprug Meghan Markle, odlučili napustiti kraljevski dvor, odreći se svih dužnosti te sreću potražiti u SAD-u. Upravo je ta odluka, smatra se, uzrokovala trzavice i netrpeljivost između Harryja i njegovog brata, 38-godišnjeg princa Williama. Međutim, nakon pola godine događa se nešto što nitko nije očekivao. Naime, William je nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti shvatio da mu nedostaje mlađi brat, pa je sa 38-godišnjom suprugom Kate i njihovo troje djece odlučio posjetiti Harryja i šogoricu u Los Angelesu, piše Life & Style.
Naime, pomenuti magazin piše kako je Harry shvatio da je vrijeme da s bratom obnovi odnose, koji su sada itekako loši. Zbog toga je odlučio spakirati kovčege te s Kate, šestogodišnjim princem Georgeom, šestogodišnjom Charlotte i dvogodišnjim Louisom odlazi u Los Angeles.
 'William i Kate s djecom odlaze na odmor u LA kako bi vidjeli Harryja i Meghan', otkrio je izvor blizak kraljevskoj obitelji pa nastavio: 'Nakon što su protekle mjesece bili zatvoreni unutar 'četiri zida', 'ubijali' se od kraljevskih dužnosti i školovanja djece od kuće, odmor je upravo ono što trebaju', tvrdi izvor koji smatra kako je ponovni susret braće i dviju šogorica ono što trebaju kako bi, nakon skandala početkom godine, svi krenuli dalje.
 'William je nedavno shvatio kako je život prekratak pa je bratu ponudio 'ruku pomirenja', otkrio je isti izvor. Međutim, za putovanje je zaslužna upravo - Kate. 'Kate je željela Williamu dati nešto čemu se može veseliti za rođendan kojeg je proslavio prošlog vikenda, pa će zato uskoro otputovati na drugi kontitent', rekao je izvor.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?