ŠARENA OBITELJ

Nakon obiteljske drame Igora Štimca, oglasila se i njegova bivša supruga! Evo što je poručila

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
23.05.2020.
u 16:28

Povodom tog nemilog događaja, putem Facebooka oglasila se i bivša supruga Igora Štimca, Suzana Žunić Milačić, bivša misica i sadašnja supruga bivšeg hrvatskog košarkaša Damira Milačića

Nakon što je sina Igora Štimca policija prijavila za dva prekršaja, članak 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te članak 10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji te nakon što je podignut optužni prijedlog redovnim putem bez privođenja, a sve zbog narušavanja javnog reda i mira, ali i zbog obiteljskog nasilja.

Žrtve su bile Igor Štimac, proslavljeni hrvatski nogometaš i njegova kći (22).

- Istina je, no ne bih išao u detalje. Takve stvari se trebaju rješavati unutar obitelji. Pravio je majmunarije! - kazao je Štimac za Dalmatinski portal. 

Povodom tog nemilog događaja, putem Facebooka oglasila se i bivša supruga Igora Štimca, Suzana Žunić Milačić, bivša misica i sadašnja supruga bivšeg hrvatskog košarkaša Damira Milačića. 

- Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora. Da, Igora, nemojte se čuditi...On im je podrška i prijatelj, katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme. Imaju i drugog "oca"- prijatelja, Dadu, našu omiljenu tampon zonu i rame za plakanje (Dado skidam kapu ). Imaju i Lanu za ženske razgovore, i dva mala brata, koje obožavaju. Sve u svemu, baš smo šareni, ali dajemo sve od sebe da smo tu jedni za druge i kad je teško i tužno... stvari se dogode, ne znaš ni kako se dogode, nekad krene loše, nisi ni svjestan da je negdje neka rana proradila, misliš nije, al eto je, ne najavi se....ali opet, iz ovoga ćemo izaći jači nego prije, vjerujte mi. Igore i Luka, oboje vas volimo, i znamo i znate da se volite, sve će ovo proći... iza kiše dođe uvijek sunce - poručila je između ostalo Suzana Žunić Milačić koja je sa Štimcem u braku bila 19 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije