'Rekla je da'

Nakon provoda s mnoštvom žena, Bolt zaprosio svoju Kasi

Usain Bolt
Foto: Snapchat
1/3
06.09.2016.
u 19:54

Nakon što je danima punio tabloide svojim ludim noćima, 'začinjenim' golišavim ženama, slavni trkač je, čini se, zaprosio svoju djevojku Kasi Bennett s Jamajke

Odmah nakon što je osvojio tri zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Rio De Janeiru, trkač Usain Bolt (30) odlučio je svoju djevojku Kasi Bennett (26) odvesti na romantični odmor na Bora Boru.

Tamo ju je, sudeći prema njegovom Snapchatu, i zaprosio. Objavio je fotografiju Kasi i na njoj je napisao: 'Rekla je da'. Nakon toga je dodao znakovitu izjavu: 'Jedina osoba čije mi je mišljenje važno'.

Bolt se tako vjerojatno osvrnuo na šuškanja da je Kasi prevario nekoliko puta u posljednjih tjedan dana. Odmah nakon 'Igara', osvanule su fotografije na kojima se ljubi s udovicom brazilskog narko bosa. Nakon toga je otišao u London, gdje je proslavio 30. rođendan s grupom prijatelja i mnoštvom golišavih djevojaka, piše 24sata.hr.

U nekoliko navrata fotografiran je kako u hotelsku sobu ulazi s čak po nekoliko djevojaka. Manekenka Nailah Dillar (27) nedavno je otkrila javnosti da je s Boltom bila u vezi nekoliko godina te da ga je ostavila nakon što je saznala da ima djevojku Kasi i na Jamajci. Britanskom The Sunu ispričala je da ga je nekoliko puta odbijala kada ju je molio da isprobaju seks u troje s još jednom djevojkom. 

- On vjerojatno misli da sad zaslužuje sve te žene kada je najbrži čovjek na svijetu. Samo bih mu poručila da se nadam da koristi zaštitu kada spava sa svim tim ženama - kazala je Nailah. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije