ŽIVOTNA BORBA

Nakon sinovog apela Marina Tucaković hitno je primljena u bolnicu, liječnici otkrili kako je

Foto: instagram
1/3
14.09.2021.
u 20:38

Nedavno je prolazila kroz šesti ciklus kemoterapije i tada je rekla kako ne gubi nadu i optimizam i priznala je tada kako je izmorena ali se i dalje bori

Srpska autorica Marina Tucaković (67) primljena je u jednu privatnu polikliniku u Beogradu nakon što joj se zdravstveno stanje naglo pogoršalo.  

Kako se prenose srpski mediji, medicinsko osoblje posvetilo joj je punu pažnju kako bi spriječili da joj se zdravstveno stanje dodatno ne pogorša. Marina je trenutno spojena na kisik, a kako navode liječnici nije u životnoj opasnosti pa se nadaju kako bi se uskoro trebala oporaviti.

Podsjetimo, Marina posljednje tri godine vodi bitku s karcinomom dojke, i od tada se povukla iz javnosti i posvetila liječenju.

Njen sin Milan Laća Radulović na Twitteru je uputio apel za pomoći njegovoj majci.

-  Pomoć!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U covid legla ne želi ići. Ima li netko broj stručnjaka koji bi je mogao poslušati što prije. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u privatne poruke. Hvala vam - napisao je Radulović, a nedugo nakon objave, pratitelje je obavijestio da je uspješno pronađen tehničar koji je pomogao njegovoj majci i zahvalio im. 

Inače, Tucaković je napisala neke od najvećih hitova glazbenim zvijezdama iz regije. Ona je autorica teksta pjesme "Svi pjevaju, ja ne čujem" koju izvodi Mišo Kovač, za Olivera Dragojevića napisala je "Što to bješe ljubav", za Magazin "Tri sam ti zime šaptala ime" dok je Severina otpjevala njezine hitove "Gade", "Gas, gas" i "Tridesete".

Nedavno je prolazila kroz šesti ciklus kemoterapije i tada je rekla kako ne gubi nadu i optimizam i priznala je tada kako je izmorena ali se i dalje bori. Rekla je tada kako piše pjesme kad ima inspiracije, ali kako pjevači zbog pandemije koronavirusa nemaju ni koncerte pa je i interes za novim pjesmama sve manji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije