KONAČNO SRETAN

Nakon smrti sina 68-godišnji pjevač pohvalio se novom partnericom: 'Sam Bog mi ju je poslao'

27.09.2020.
u 14:47

Čovjek bez ljubavi je kao biljka bez vode. Bog mi je dao poklon da s nekim mogu ostariti- kazao je Škender.

Nakon najveće životne tragedije pjevač Zdravko Škender ponovno ima osmijeh na licu i to zbog nove ljubavi. Da je ponovno zaljubljen 68-godišnji pjevač potvrdio je RTL-ovom Exkluzivu.- Godinama sam nakon rastave bio sam, ali se sada to promijenilo- započeo je pjevač.

 -Čovjek bez ljubavi je kao biljka bez vode. Bog mi je dao poklon da s nekim mogu ostariti- kazao je Škender. Na pitanje čime je osvojio novu partnericu dao je pomalo neuobičajen odgovor. -Sad kad bi rekli da me ugledala na plaži, kao nudist, rekli bi da je zbog obdarenosti, ali ne znam - izjavio je Zdravko koji je u veljači ostao bez sina Tomislava koji je iznenada preminuo u 39. godini života. Život mu je zadao golemi udarac od kojeg se nikada neće oporaviti. Kaže da za svojim Tomislavom još uvijek plače svaki dan. - To je najteže što se čovjeku može dogoditi. On je bio smisao mog života. Nema dana da ja ne zaplačem. Moje su suze isplakane, ali uvijek ih ima - zaključio je Škender koji u najtežim trenucima konačno ima i oslonac voljene osobe koja ga razumije i podupire.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije