brojni komentari

NE STAJU KRITIKE NA BRENIN RAČUN 'Izgleda kao da ima 80 godina'

Instagram
11.04.2021.
u 18:42

Korisnici Twittera već nekoliko dana kritiziraju Brenin izgled.

'Meni je Lepa Brena izgledala kao strašilo u sinoćnjoj emisiji na RTS-u. Šminka grozna, šminker nije pogodio puder za njezin tip kože, izgleda suho, svaka točkica se vidi... uopće nije sređen ten. Ženo, uloži u dobrog kozmetičara i tretmane za njegu, ne samo botoks', jedan je od komentara koji je prije nekoliko dana upućen 60-godišnjoj pjevačici Lepoj Breni nakon što su u javnost dospjele njezine neuređene fotografije nastale za vrijeme snimanja glazbene emisije, prenosi Story.hr. 

Brenin izgled nije se svidio svima pa su ju tako prozvali na Twitteru govoreći kako se uništila, a lavina kritika na račun jedne od najpopularnijih pjevačica u regiji nastavila se i u sljedećim danima nakon što se ponovno pojavila u javnosti, ovaj put na predstavi koja govori o njezinom životu.

Kako piše Kurir, na predstavu pod nazivom 'Lepa Brena project', 60-godišnjakinja je došla u društvu Aleksandre Živojinović, supruge svog posinka Filipa, te dugogodišnje prijateljice Mirjane Antonović, a iako je za istu bila besprijekorno sređena, na spomenutoj društvenoj mreži ponovno su se našli oni kojima ni ovaj put nije odgovarao Brenin izgled pa ju tako ni sada nisu poštedjeli kritika.

Foto: Twitter

'Što je s ovom ženom? Odakle ove bore, izgleda kao da ima 80 godina. Grozno. Toliko novca, a nigdje ukusa. Ženo, uloži u tretmane', jedan je od komentara koji se ponovno osvrće na izgled Breninog lica aludirajući na to da je pjevačica prije izgleda puno mlađe dok su joj se sada, ako je suditi prema komentaru korisnika Twittera, bore 'stvorile preko noći'.

Inače, pjevačica s karijerom dugom preko tri desetljeća, nikad nije skrivala koliko joj je izgled važan i koliko drži do istoga pa je tako u jednom od intervjua za tamošnje medije ispričala i anegdotu s početka karijere zbog koje je odlučila drastično smršavjeti.

'Trebala sam pjevati u jednom hotelu, a dečki iz 'Slatkog grijeha' su rekli konobaru da je došla Brena. On je rekao: 'Ja sam očekivao pjevačicu, a ono došla trafostanica'. To me 'pecnulo' i povrijedilo. Konobar mi je poželio dobro večer, a ja sam ga mrko pogledala i pitala: 'Otkad pozdravljaš trafostanice?'. Ipak, to me potaknulo da nešto napravim, za šest mjeseci sam smršavjela, sa 89 pala sam na 67 kilograma. Bila sam oduševljena sobom, dobila sam novu energiju. Tada sam rekla da sebi to više nikada neću dozvoliti i da se smijem udebljati samo dva kilograma', ispričala je pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije