J. Rozga:

Nećemo se vjenčati, bit ćemo vječni zaručnici...

26.11.2015. Zagreb - Galerija Kranjcar, izlozba fotografa Ivana Pavlisa. Jelena Rozga i Stjepan Hauser u posjeti izlozbi. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Goran Jakus/PIXSELL
16.02.2016.
u 21:22

Stjepan me je zaprosio još prije nekoliko mjeseci ali nismo nikome rekli. Svadbu ne planiramo jer nam papir ništa ne znači, bit ćemo vječni zaručnici, kaže Jelena Rozga (38) o bračnim planovima.

Član grupe 2Cellos Stjepan Hauser (29) Splićanku je zaprosio u Hrvatskoj, a prosidba je bila, kaže, romantična.

- Nećemo ući u brak jer nam formalnost ništa ne znači. Naravno da ćemo napraviti prekrasnu zabavu na kojoj ću imati najljepšu haljinu - kaže Jelena, koja je već angažirala domaćeg dizajnera. 

  Želi pripijenu haljinu

- Stjepan će biti najljepši zaručnik. To će biti tulum, zabava na naš način. Bit će puno obitelji i najbližih prijatelja – kaže Rozga. Pjevačica je tajnovita o tome kakvu će haljinu imati na proslavi zaruka. Ipak, kaže kako će zaručnička haljina biti bijela i pripijena uz tijelo, nikako ne želi široku krinolinu.

- Dizajnera još neću otkriti jer ćete odmah sve shvatiti – kaže Splićanka, čiji je zaručnik trenutačno na turneji po Americi i Kanadi. Zabrinuta je, kaže, jer joj je Hauser javio da im je hladno u Kanadi.

Zajedno pjevaju za dušu

- Vraća se za dva tjedna, a ja već križam dane na kalendaru. Jako se radujem te jedva čekam ožujak da se vidimo na aerodromu i ne razdvajamo sve do sljedeće turneje - kaže pjevačica. Iako glazbenici ne planiraju poslovnu suradnju, najdraže im je sjesti za klavir i zajedno zapjevati.

- Pjevamo svašta za dušu, uglavnom nam je Oliver na repertoaru. Stjepan i ja ga obožavamo. Njegova pjesma ‘Nocturno’ je predivna – kaže Rozga kojoj je, tvrdi, svaki dan kao Valentinovo otkad je u vezi sa Stjepanom. 

  - Kad je s nekim lijepo, lijepo je 365 dana u godini – kaže pjevačica koja je sa zaručnikom za fanove snimila duet.

- On jako voli moju pjesmu ‘Minut srca tvog’, pa smo zajedno otpjevali refren i stavili na društvene mreže - kaže Splićanka, koja upravo obilježava dvadeset godina karijere i završava album.

- Za nekoliko dana izlazi nova pjesma i spot. Prekrasna balada koja dira u srce, ali još nekoliko dana ostaje tajna - kaže Rozga koja je oduševljena jer dugo nije imala takvu ljubavnu pjesmu. Par je službeno u vezi od kolovoza prošle godine, a Jelena je za Božić zaručnika upoznala s roditeljima.

Naša veza nije krinka

- Inače ne slušam Rozginu glazbu, ali volim je gledati. Sviđa mi se jako onako plava, ma savršena je - rekao je violončelist prije nego što je upoznao Rozgu.

Tračevi o tome da je gay Hausera ne smetaju.

- Svašta se priča o nama, a ljudi su uvjereni da je to istina - zaključuje Stjepan. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?