spremna za natjecanje

Neda Ukraden: Ja sam baba koja može da osvoji Europu

Neda Ukraden
Screenshot
21.01.2020.
u 21:25

Neda Ukraden kao najveća zvijezda na popisu konkurenata za odlazak na Euroviziju, rekla je da će dati sve od sebe da pobijedi na Beosongu.

Pjevačica je inače najstarija natjecateljica, ali je spremna pokazati se u najboljem svjetlu.

- Iako sam najstarija natjecateljica, to ne znači da ne mogu biti spretna i okretna i da na sceni ne mogu napraviti show kao što sam kroz natjecanje "Tvoje lice zvuči poznato".

Tada su o meni pisali kao o Tini Tarner, a opet će biti slično, sigurna sam. Ljuti sam protivnik i borac protiv toga da žena mora sa 70 godina izgledati otromboljeno i zapušteno - kaže Neda, prenosi Avaz. 

"Ja sam baba koja može osvojiti Europu. Muka mi je od negativnih kritičara koji mi poručuju da ne mogu biti djevojka u ovim godinama, kao da to meni nije jasno. Nisam djevojka i neću da budem, ali jesam njegovana i žena u dobroj, odnosno u zavidnoj formi. Također mi smeta što muškarce u mojim godinama nitko ne osporava, ali žene da. E to ne dozvoljavam da mi rade."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?