PJEVAČICA

Neda Ukraden objavila fotografiju s odmora, pozirala u kostimu sa šeširom i naočalama

Neda Ukraden
Instagram
28.07.2023.
u 21:31

Ukraden se javila s mora, a na fotografiji je pozirala sa slamnatim šeširom i sunčanim naočalama te u kupaćem kostimu, a iza nje se vidjelo more. Nije otkrila gdje se trenutno nalazi.

Glazbenica Neda Ukraden (72) na svojim društvenim mrežama oduševljava izgledom svoje obožavatelje, a sada je otkrila i kako se odlučila kratko odmoriti. Naime, Neda je pokazala kako trenutno gušta u čarima ljeta.

Ukraden se javila s mora, a na fotografiji je pozirala sa slamnatim šeširom i sunčanim naočalama te u kupaćem kostimu, a iza nje se vidjelo more. Nije otkrila gdje se trenutno nalazi.

- Sjeti se ljeta, sjeti se mora, sjeti se naših najljepših zora... - napisala je pored objave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

U komentarima su joj se javili pratitelji s brojnim komentarima. 'Jedna je Neda', 'Blago svakom tko doživi takve godine s živi kao carica i tako izgleda', 'Divna kao žena i kao pjevačica', pisali su. 

No, prije toga se javila iz Crne Gore, kada je uživala u krugu obitelji, kćeri, zeta i unučadi.

Podsjetimo, Neda često svoje pratitelje oduševi svojim fotografijama, a ne boji se podijeliti niti one u kupaćem kostimu. Tako je krajem lipnja otkrila da je otvorila sezonu kupanja i to u jednodijelnom ružičastom badiću. 

Nedavno se u medijima pojavila informacija kako je skinula 15 kilograma, a legendarna pjevačica se oglasila na tu temu.

- Čula sam i ja da sam smršavjela petnaest kilograma. Netko je to napisao u novinama, pa sad ljudi pitaju kako mi je to uspjelo. A nije meni ništa uspjelo: ja sam na svojoj stalnoj kilaži već desetljećima, kilogram-dva gore ili dolje, a sada sam u fazi dva kilograma dolje - rekla je nakon ovih glasina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije