Etnofest Neum 2017.

Neum će ugostiti glazbene zvijezde iz BiH i Hrvatske

16.08.2017.
u 10:00

Broje se zadnji dani i vrše završne pripreme za 22. izdanje Hrvatskog glazbenog festivala “Etnofest Neum 2017.”. Stoga je posve jasno kako će se u nedjelju navečer na plaži hotela Zenit u Neumu prirediti još jedan glazbeno-scenski spektakl na kojem će se predstaviti brojne glazbene i pjevačke zvijezde iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a na popisu izvođača je i jedan glazbenik i pjevač iz daleke Australije.

Glazbeno središte

Dvadeset i dvije godine Etnofest Neum je svim izvođačima omiljeni festival jer nema onaj natjecateljski karakter, a što onda pruža prigodu pjevačkim zvijezdama opustiti se i na poseban način pokazati ono što su spremale tijekom protekloga razdoblja. Uz sve to, Etnofest Neum je i kao vrhunac turističke sezone u Neumu jedan od važnijih događaja u sklopu obilježavanja Dana općine Neum. Tako će Neum ponovno na neko vrijeme biti glazbeno i festivalsko središte u Bosni i Hercegovini a događanja s tog festivala moći će se pratiti i u izravnim prijenosima na BHRT-u i HRT-u.

Apsolutni rekorder među izvođačima je Livio Morosin koji je nastupio na svim dosadašnjim izdanjima Etnofesta pa se taj Istrijanin u Neumu osjeća baš kao u svom domu. Za Neum je, kao i svih ranijih godina, spreman i neumorni Mate Bulić, a kojem uvijek pripadne uloga svojom skladbom i otvoriti festivalska događanja u Neumu.

Brojna pjevačka imena

Tako će biti i u nedjelju kada će Mate Bulić pred publiku izaći sa skladbom “I ja sam čovjek” od koje se, naravno, očekuje da postane novi hit.

Publici ispred pozornice na plaži hotela Zenit predstavit će se još i brojna druga pjevačka imena i bendovi, među kojima su Ine Tadić i Hercegovački bećari, Teška industrija… Ovogodišnje izdanje Etnofesta u Neumu dobilo je i svoje prateće CD izdanje u nakladi Croatia Recordsa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije