TEŽAK GUBITAK

Neutješna supruga objavila dirljivu poruku povodom godišnjice smrti

žžž
10.01.2017.
u 11:30

Prošlo je već godinu dana otkako nas je napustio slavni glazbenik, prenosi Net.hr

Prošlo je točno godinu dana otkako je preminuo slavni glazbenik David Bowie, a to je zasigurno najtužnija godina u životu bivšeg supermodela Iman.

Nakon što joj je samo dva dana poslije svog 69. rođendana koji je bio 8. siječnja preminuo suprug, 61-godišnja Iman na svom je Instagram profilu ostavila dirljivu posvetu svojoj neprežaljenoj ljubavi.

Iman je simbolično 8. siječnja objavila crtež Bowieja kao dječaka, s prepoznatljivom crveno-plavom munjom preko oka, i uz njega stavila hashtagove #Jan8th, #zauvijekljubav i #zauvijekBowie.

Svoj je profil na Instagramu ispunila njegovim fotografijama, a objavila je i jednu zajedničku na kojoj poziraju skriveni iza njegova šešira dok borave na plaži.

Iman se teško nosi s gubitkom voljenog supruga, a prvi se put službeno pojavila u javnosti na New York Fashion Weeku, na kojem je nosila ogrlicu s Bowiejevim imenom. “Bila je ovo teška godina, no trudim se izdržati”, izjavila je tada neutješna supruga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije