potpuno slomljena

Neutješna Tihana Harapin Zalepugin oprostila se od svog Saše: 'Zbogom dušo moja...

26.11.2022.
u 11:31

Hrvatska medijska scena ostala je bez svog velikana. U noći na subotu u bolnici je preminuo legendarni televizijski voditelj Saša Zalepugin (91)Tužnu vijest potvrdila nam je njegova neutješna supruga Tihana Harapin Zalepugin koja se od svog voljenog Saše oprostila i na društvenim mrežama.

"Zbogom dušo moja, jedino moje - čekaj me", napisala je Tihana na svom Facebooku u objavi ispod koje su joj mnogi uputili izraze sućuti.

Zalepugin je bio najpoznatiji kao tvorac, urednik i voditelj zabavne TV-emisije Nedjeljom popodne koja je bila najpopularnija i najutjecajnija televizijska emisija u povijesti Jugoslavije, a osim svojim profesionalnim uspjesima u fokusu javnosti često je bio i njegov skladan brak s našom najpoznatijom modnom agenticom Tihanom Harapin Zalepugin (71). U braku su proveli tri desetljeća, a njihova ljubavna priča započela je 1975. godine na Hvaru. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?