DOBRO JE PODNIJELA

Neve napravila svoju prvu tetovažu, na medicinskom upitniku zaokružila da nije trudna

asdas
20.04.2017.
u 14:45

Zvijezda showa Ljubav je na selu je posjetila studio za tetoviranje i dala napraviti svoj prvi trajni ukras na koži, prenosi Net.hr

Za Nevenku Bekavac ovo je zaista burno životno razdoblje. Osim što se svojim pojavljivanjem u showu Ljubav je na selu prometnula u reality zvijezdu, Neve se prošlog tjedna udala za Zvonu Petričevića, zatim otkrila i da misli da je trudna, a sada je odlučila i izraditi tetovažu.

Neve je dala tetovirati stilizirano slovo ‘N’ te šarenog leptira na ramenu. Čitav postupak je snimljen i objavljen na Facebook stranici tattoo studija, a svi se slažu kako je Neve zaista dobro podnijela bolan zahvat.

No, s obzirom na to da je otkrila da joj kasni mjesečnica i da sumnja da je trudna, fanovi su pitali kako to da je bila na tetoviranju kada je trudna.

“Gospođa je popunila zdravstveni upitnik koji popunjavamo sa svim klijentima, gdje je navela da nije trudna, a za slučaj da je trudna a da ne zna, koristimo dermatološki testirane boje i sterilnu jednokratnu opremu, tako da plod ne dolazi u nikakav rizik”, odgovorili su iz studija.

Nevenka nije sigurna je li trudna, to će provjeriti kod ginekologa, a jučer je izjavila da nije sigurna želi li imati dijete u ovom trenutku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije