Nicolas Cage oprašta se od filmske karijere: "Rekao sam sve što sam imao za reći"

Nicolas Cage
07.12.2023.
u 07:26

Nicolas Cage se u svojoj dugogodišnjoj karijeri pojavio u više od 100 filmova, ali nedavno je otkrio kako se njegova filmska karijera polako bliži kraju, donosi Variety.

"Imam osjećaj da sam do sada, nakon 45 godina karijere i nakon više od 100 filmova, rekao sve što sam imao za reći putem kinematografije. Volio bih otići uz naklon i reći: 'Adios'", izjavio je Cage. "Mislim da su mi ostala još tri ili četiri filma dok ne dođem do te točke, a onda ću, nadam se, promijeniti format i naći neki drugi način za izražavanje svoje glume."

Cage bi volio da je Dream Scenario njegov posljednji film

"Volio bih da sam napustio filmsku karijeru dok sam bio na vrhuncu, uz film kao što je Dream Scenario. No, imam druge ugovore koje moram ispuniti, tako da ćemo vidjeti", nastavio je. "Bit ću jako strog i izbirljiv prilikom odabira filmova."

Kada bi Cage mogao birati posljednji film svoje karijere, to bi bio Dream Scenario. Dream Scenario je crna komedija produkcijske kuće A24 u kojoj Cage igra glavnu ulogu. Film je režirao Kristoffer Borgli, a producirali su ga Ari Aster i Lars Knudsen.

Fokus na obiteljski život

Cage je objasnio da želi prestati s radom na filmovima jer se želi posvetiti svojoj obitelji. Glumac će idući mjesec napuniti 60 godina i htio bi što više vremena provoditi sa svojom djecom. 

Cage je također rekao kako bi volio glumiti u televizijskoj seriji koja će se snimati na jednom mjestu, kako ne bi trebao putovati i kako bi mogao biti uz svoju obitelj.

Nicolas Cage ove godine glumio je u filmovima Dream Scenario, Renfield i The Retirement Plan, a uskoro ćemo ga gledati u hororu Longlegs.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije