Svađa

Nicolas Cage potukao se s prijateljem nasred ceste

Nicolas Cage
Pixsell
09.04.2016.
u 08:12

Prolaznici su snimili Nicolasa Cagea koji se našao u bizarnom, pijanom obračunu s pjevačem Motley Cruea, Vinceom Neilom

Nicolas Cage (52) zabavljao se u Las Vegasu s pjevačem Motley Cruea, Vinceom Neilom (55). Vince se, navodno, posvadio s nepoznatom ženom koju je zatim povukao za kosu i bacio na pod. Žena je, piše Daily Mail, Nicolasova obožavateljica koja im je prišla u kasinu i tražila autogram, a zatim ju je rocker napao.

Glumac je tada fizički nasrnuo na svog prijatelja te su se počeli naguravati, jedva stojeći na nogama.

- Prestani s tim s*anjem odmah! - derao se Nicolas, dok su prolaznici gledali u čudu. Jedan od zaštitara obližnjeg kasina pokušao ih je razdvojiti. Video možete pogledati OVDJE.

Vince ima dugu povijest problema sa zakonom. 1984. godine pijan je skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginuo njegov suvozač, Nicholas 'Razzle' Dingley, bubnjar benda Hanoi Rocks. Vozača i suvozača iz drugog auto teško je ozlijedio te je proveo 15 dana u zatvoru, a žrtvama i obitelji poginulog platio je sveukupno 2,6 milijuna dolara, prenosi 24sata.hr. 

Prije 14 godina, uhićen je jer je udario producenta Micheaela Schumana, a iduće godine jer je nasrnuo na prostitutku i bacio je o zid. Tijekom svađe, premlatio je svoju bivšu djevojku 2011. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?