PONOVO SVADBA

'Nikada se nismo ni trebali razvesti. Bila je to pogrešna odluka'

svadba
22.02.2016.
u 09:33

"Toliko smo bliski da zapravo nije ni važno jesmo li u braku ili nismo. No sigurna sam da ćemo se jednog dana opet vjenčati", rekla je Orianne Collins Mejjati bivša supruga Phila Collinsa

Britanska pop legenda Phil Collins i njegova bivša supruga Orianne Collins Mejjati kane se jednog dana vjenčati drugi put, rekla je bivša i buduća gospođa Collins za švicarski Blick am Sonntag, prenosi Vecernji.hr

"Ma zapravo se nikad nismo ni trebali razvesti. Bila je to pogrešna odluka", rekla je u intervjuu za list Orianne, rodom Švicarka.

Orianne je Philova treća supruga s kojom se vjenčao 1999. Napustila ga je 2008. te s dvojicom zajedničkih sinova otišla živjeti u Miami. U međuvremenu je među njima ponovno zaiskrilo, zbog čega od prošle godine žive zajedno s djecom na Floridi.

"Toliko smo bliski da zapravo nije ni važno jesmo li u braku ili nismo. No sigurna sam da ćemo se jednog dana opet vjenčati", rekla je švicarska filantropkinja i dizajnerica nakita, no prethodno se treba razvesti od aktualnog supruga, bankara Charlesa Fouada Mejjatija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?