ZABLISTALA

Nina Badrić oduševila u kratkoj crnoj haljini, u komentarima joj se javila i Jelena Rozga

Foto: Instagram
1/3
18.05.2022.
u 08:17

- I opet i opet i opet - napisala je pjevačica u opisu nove objave te tako dala do znanja koliko pun raspored ima, ali prema osmjehu na fotografiji može se vidjeti da uživa

Pjevačica Nina Badrić (49) svoje je pratitelje na društvenoj mreži Instagram oduševila svojom novom objavom. Naime, Nina se pohvalila svojom vitkom linijom u kratkoj crnoj haljini. Nasmijano je pozirala za fotografiju te se tako javila s novog snimanja no nije otkrila više detalja.

- I opet i opet i opet - napisala je u opisu te tako dala do znanja koliko pun raspored ima, ali prema osmjehu na fotografiji može se vidjeti da uživa u tome. Njezini pratitelji nisu skrivali svoje oduševljenje njenim izdanjem pa su joj poručili da je 'najljepša žena na svijetu'.

Foto: Instagram

- Prelijepa i izvanredna pjevačica. Obožavam vas – napisala je jedna osoba. 

- Znači, bez teksta sam kad te vidim, prezgodna - komentirala je druga, a neki su pisali da je pjevačica 'sve ljepša i ljepša'.

– Nina, dokle više? Baš si mmm – pisali su joj.

U komentarima joj  se javila i kolegica, pjevačica Jelena Rozga te ju pitala gdje je krenula.

– Tamo gdje je sve po mom – odgovorila je Nina, a fotografija je skupa više od 7000 lajkova.

Inače, Nina je nedavno oduševila izdanjem u šarenoj kombinaciji. Odabrala je kratku ljubičastu haljinicu koju je kombinirala s najlonkama u boji fuksije i bež sandalama s popularnom platformom koja je jedan od najpopularnijih trendova ove sezone. Kosu je podignula u pletenicu kakvu je Angelina Jolie nosila u filmu Lara Croft: Tomb Raider.

- Daj malo boje u ovaj sivi dan - napisala je tada uz objavu, a ubrzo su se javili brojni pratitelji koji su joj uputili komplimente na račun izgleda. ''Top'', ''Wow'', ''To su te noge'', ''Fantastična'', ''Predivna'', ''Ljepotica'', ''Prezgodna'', ''Savršenstvo'', ''Odlična kombinacija'', samo je dio komentara.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije