razgovarale o badićima

Nina i Maja se družile na Korčuli, Mehun komentirala da se Nina prepolovila

07.08.2020.
u 16:52

Pjevačice Maja Šuput i Nina Badrić srele su se na Korčuli i družile u jednom beach baru. Naravno, susret su obje zabilježile na Instagramu, te fotku objavile na svojim profilima. Nina je uz fotografiju kratko napisala: "Svi slučajni susreti su unaprijed zakazani", a osim komentara i lajkova fanova, dobila je kompliment i od poduzetnice Snježane Mehun.

 

"Ninaaaaa, prepolovila si se", napisala joj je Snježana, te dodala kako će joj poslati dva broja manji badić. Badrić joj je odmah odgovorila: "Pa šalji ga više, ali broj S".

Podsjetimo, nakon što je pjevačica Nina Badrić snimila video u kojem traži vladajuće da donesu odluke koje bi omogućile djelatnicima u glazbenoj industriji povratak na posao za vrijeme pandemije koronavirusa, nisu je podržali mnogi korisnici društvenih mreža. U komentarima na Facebooku pjevačici i njenoj kolegici Lani Jurčević, koja je podržala Ninin apel, savjetovali su da pronađu druge poslove. Društvenim mrežama počeo se tako širiti komentar koji je napisala jedna gospođa pozvavši Ninu da dođe vaditi krumpir u okolici Bjelovara.

"Evo za par dana vadimo krumpir, trideset hektara, okolica Bjelovara, i trebamo nadničare, 300 kn plaćamo po danu. Molim vas iz redakcije da javite dotičnoj ako hoće raditi. Može povesti i Maju, Severinu, modnog mačka i sve ove što su uzeli pomoć od 4000 kn. Samo joj poručite da ne dođe u onoj dizajnerskoj haljini od 14 tisuća kuna, što se hvalila prije par mjeseci, jer bilo je kiše ovih dana i dosta je blatno", napisala je jedna gospođa i skupila skoro 2500 lajkova i gomilu komentara.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?