na promociji knjige

Nina 'zakopčana' do grla, a Rozga se utegnula i isprsila

nina badric i jelena rozga
John Pavlish
12.11.2016.
u 12:36

Jelena Rozga privlačila je poglede na promociji knjige o celebrity kulturi u uskoj, crnoj haljinici koja je istica njenu vitku figuru, ali i 'nabildani' dekolte

Mnoga poznata lica u Hrvatskoj okupila su se na promociji knjige 'Biti Celebrity' esencijalni diskurski Damira Šehanovića'. Tarik Filipović, Nina Badrić, Marija Husar, Jelena Rozga i mnogi drugi došli su u zagrebački kafić na predstavljanje knjige koja objedinjuje razgovor s legendama regionalne glazbene scene. 

- Tekstovi su bazirani na mojim privatnim i poslovnim iskustvima s akterima priča, anegdotama sa snimanja te fragmentima intervjua iz emisija Damar. Posebno je zanimljivo što se kroz priče, referiram i na strategije i tehnike PR-a kojima su se ove zvijezde služile u svom nastajanju i radu, a što je bila i tema mog magistarskog rada - kazao je autor Šehanović, piše 24sata.hr. 

Pjevačice Rozga i Badrić na promociji su zajedno i pozirale. Dok je Nina zablistala u 'zatvorenijoj' kombinaciji, Jelena je istaknula svoje atribute u dekoltiranoj, uskoj haljini. Rozgin 'nabildani' dekolte nije prošao nezamijećeno.

Splićanka je progovorila i o šuškanjima da je njena veza sa Stjepan Hauserom 'u krizi'. 

- Sve je savršeno. Stjepan je u Puli, ja sam jutros došla samo zbog snimanja u Zagreb i sutra već idem natrag u Pulu - rekla je Jelena za RTL.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije