Đorđe Balašević

'Nisam dobro i neću ni biti, a o koncertima će odlučiti doktori'

09.12.2019.
u 19:10

Glazbenik Đorđe Balašević (66) javio se svojim obožavateljima porukom nakon zdravstvenih problema zbog kojih je nedavno bio hospitaliziran. Na Facebook profilu njegove kćeri Bebe pojavio se video snimljen u njihovom dvorištu, a Đorđe je u njemu potvrdio kako u bolnici bio četiri dana te da su mu ugrađena četiri stenta. 

- Nisam dobro, nikad više neću biti dobro jer imam 100 godina. Nije osobita vijest kad jedan dedo završi u bolnici. Međutim, nadam se da još uvijek neću dobiti ulicu u Novom Sadu. Ovo je prvi put da su mi liječnici nešto stavili, obično mi vade - našalio se u svom tradicionalnom duhu kaže Balašević, prenosi 24sata.hr. 

Oporavlja se na kućnoj njezi, a kako je rekao, veseli se obiteljskim rođendanima te knjizi supruge Olivere koja uskoro izlazi. Brojne glazbenikove fanove zanima i što će biti s najavljenim koncertima. 

Podsjetimo, Balašević je zbog zdravstvenih problema prije nešto manje od mjesec dana hospitaliziran na Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici, a tada je morao otkazati rasprodani koncert u Kragujevcu, a za to se sada fanovima ispričao te najavio kako se nada da će moći nastupiti u novom terminu, 28 prosinca.

Ipak, kako je priznao, to ne ovisi o njemu. Konačan sud da će njegova dvojica liječnika, a neizvjesni su i preostali koncerti. Balašević je obećao publici se ponovno javiti čim bude novih informacija, a svojim vjernim obožavateljima posebno je zahvalio što ne vraćaju ulaznice i vjeruju u njega. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije