Adele prestala pušiti

'Nisam htjela da me sin gleda kako umirem'

22.12.2015.
u 08:02

"Odlučila sam prestati nakon što sam 2012. rodila sina Angela. Inače bih sigurno umrla od raka ili druge opake plućne bolesti", kaže Adele

Slavna britanska pjevačica Adele priznaje kako je obožavala pušiti cigarete i piti, no zbog problema s glasnicama te teških mamurluka, odviknula se obje ove navike, i to zbog svog sina Angela. Adele (27) kaže kako je na dan pušila skoro dvije kutije cigareta, a zbog pušenja je često imala i problema s glasnicama.

- Odlučila sam prestati nakon što sam 2012. rodila sina Angela. Inače bih sigurno umrla od raka ili druge opake plućne bolesti, a to nisam htjela priuštiti djetetu - kaže pjevačica te priznaje i da je prestala piti.

- Prije sam mogla popiti više od svih svojih prijatelja i onda održati dobar koncert. Ali to više ne mogu. Djeca osjete kad si mamuran i onda te počnu namjerno mučiti - kazala je Adele čije su se karte za turneju po SAD-u rasprodale u sekundama. Adele je nedavno javnosti otkrila i tajnu svoje vitkije linije. Naime, ranije je kao prava Engleskinja na dan znala popiti najmanje deset šalica čaja s dvije žličice šećera što ju je, kaže, ubijalo. Pjevačica, čiji singl 'Hello' obara sve rekorde slušanosti, zbog nove dijete je barem desetak kilograma lakša i osjeća se zdravije, ali ne namjerava pretjerivati jer voli svoje obline.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije