Boris Novković

Nisu mi brakovi fetiš, oni su posljedica velikih ljubavi iza kojih sam stao

Zarko Basic/PIXSELL
09.11.2017.
u 10:15

Pjevač iza sebe ima tri braka i tvrdi da će kada opet bude u sretnoj vezi tu informaciju rado podijeliti sa svima.

Prije nekoliko dana Boris Novković revoltiran napisima o njegovom ljubavnom životu objavio je na Facebooku status u kojem je između ostalog otkrio kako su mu djeca jedini prioritet te da već osam godina zajedno s bivšom suprugom odgaja sina s posebnim potrebama. 

Nakon napisa da je prekinuo novu ljubavnu vezu i da utjehu pronalazi za šankom Novković više nije mogao šutjeti i oglasio se na društvenoj mreži, a jučer je izjavu na tu temu dao i za Blic. 

- Bio bih emotivni invalid da se zaljubljujem na nekoliko dana. Nisu mi brakovi fetiš, oni su se dogodili kao posljedica velikih ljubavi iza kojih sam stao. Od studenog prošle godine živim sam, u toj samoći nisam sam samac, družim se, izlazim s prijateljima i prijateljicama, pijem kavu, vodim normalan društveni život. Kada budem imao nekoga pored sebe s kojim mi je lijepo, neću to skrivati i javno ću reći da sam u vezi. Kao što je to u prethodnim slučajevima bilo riječ, jer ne bih bio pošten prema sebi kada bih nešto krio - izjavio je Novković. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije