Komentirala Ines Katarinu

Nives o novoj Dininoj djevojci: Uvijek je imao dobro oko

12.06.2015., Vodice - Nives Celzijus, atraktivna pjevacica i dobitnica Kiklopa, svaki slobodni trenutak u Vodicama koristi za plivanje i suncanje plijeneci pozornost svojim izgledom. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
11.09.2015.
u 15:24

Nives Celzijus (33) koncentrirana je svoju glazbenu karijeru, a nedavno je objavila novi singl 'Kad ženu rane'. Nakon razvoda od Dina Drpića (34) s kojim ima dvoje djece, Leonea (9) i Taishu (7), Nives uživa u soliranju, a s bivšim suprugom ostala je u dobrim odnosima.

Časopis Story otkrio je da je Dino već dvije godine u vezi s Ines Katarinom Sušom, djevojkom koja je 2010. godine proglašena jednom od 25 najljepših djevojaka mlađih od 25 godina iz ex-Yu regije. Nives je za RTL prokomentirala njegovu novu djevojku.

- Dino je uvijek imao specifičan tip žene, ima dobro oko. Iako nemamo mnogo sličnosti, moram mu priznati da ima dobar ukus za žene - kazala je pjevačica. Dodaje kako su Dino i ona postali prijatelji, a znaju se i šaliti da se čini kao da su i dalje u braku.

- Ništa se nije promijenilo, odnos nam je čak puno zdraviji i kvaliteniji nego što je bio u periodu kraja braka - rekla je Nives koja smatra da Dinova nova veza nije toliko ozbiljna kako se prikazuje u javnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije