ZAJEDNO STUDIRAJU

Nježni zagrljaj glumca iz BiH-a i glumice iz Hrvatske, prijateljstvo je preraslo u ljubav?

Foto: Instagram
04.01.2020.
u 18:09

Tara Thaller objavila je fotografiju na kojoj je u nježnom zagrljaju s Farisom Pinjom.

Hrvatska talentirana glumica Tara Thaller koja je sve oduševila svojom glumom u HBO-ovoj seriji "Uspjeh", a kasnije je gledatelje očara i pjevačkim umijećem u HRT-ovom showu "Zvijezde pjevaju", trenutno studira glumu u Sarajevu.

Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu upisala je nakon što je dvije godine bez uspjeha pokušavala upisati Akademiju u Zagrebu. Prije odlaska u Sarajevo rekla je kako neće imati puno vremena za žaliti za Zagrebom jer će imati naporan i užurban tempo, ali je priznala kako će joj biti teško što ostavlja u Zagrebu obitelj i petero braće i sestara.

Tara se brzo snašla u Sarajevu i pronašla je svoju ekipu i stvorila nova prijateljstva, a neka od tih prijateljstava možda su se razvila i u nešto više.

Tara je objavila fotografiju na kojoj je u nježnom zagrljaju s kolegom iz Bosne i Hercegovine Farisom Pinjom. 

- Danas ne moram raditi ništa osim smijati se - napisala je Tara u opisu ove fotografije na kojoj je Faris ljubi u glavu dok poziraju zagrljeni.

Farisa su tv gledatelji upoznali i kao natjecatelja u showu X Factor Adria. Skladatelj Tonči Huljić tada je Farisa s još nekoliko natjecatelja  stavio u bend  9 Control i u tom sastavu su nastavili svoju avanturu u showu.

Faris se i dalje bavi glazbom, ali trenutno ga gluma više okupira. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije