U ozbiljnoj vezi?

Nova ljubav: Angelina Jolie u vezi s bogatim poduzetnikom?

Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
03.11.2017.
u 18:22

Prošlo je više od godine dana otkako se glumica razvela od Brada Pitta. Angelina ponovo ljubi, ali ovaj put britanskog poduzetnika. Navodno se radi o ozbiljnoj vezi.

Glumica Angelina Jolie (42) navodno se zaljubila "preko ušiju" u bogatog britanskog poduzetnika i filantropa. Muškarcu se još uvijek ne zna ime, a navodno je u četrdesetim godinama.

- Angelina je čekala da se slegne prašina oko razvoda pa da uvede svog dečka u život svoje djece - rekao je izvor blizak glumici, prenosi 24sata.hr. 

Američki časopis In Touch tvrdi da je Brad Pitt (53) već odavno našao zamjenu. Povezivali su ga s Kate Hudson i Siennom Miller.
Ljubav između Brada i Angeline započela je  2004. godine na setu filma “Gospodin i gospođa Smith”.

Angelina i Brad nisu previše razmišljali o odlasku pred oltar, ali su ih djeca konstantno nagovarala pa su popustili i 2014. godine vjenčali se na svom imanju u Francuskoj. Rastavili su se prije nešto više od godine dana, a zajedno imaju šestero djece. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije