ukradene fotografije

Nova žrtva hakera: Objavljene eksplicitne 'fotke' Miley Cyrus

Miley Cyrus
Foto: Instagram
1/2
13.04.2017.
u 12:18

Privatne golišave fotografije pjevačice objavljene su na nekoliko internetskih stranica. Ona je posljednja žrtva hakera kojima su žrtve zvijezde

Miley Cyrus (24) se nerijetko pojavljuje u javnosti s gotovo golim grudima. Prije dvije godine na party dizajnera Alexandera Wanga došla ja u toplesu, a bradavice je prekrila tek samoljepljivim trakama. Na svojim koncertima katkad nosi goleme umjetne grudi te umjetni penis.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Uz to i sama često objavljuje svoje golišave 'fotke', a sada su pjevačici hakeri ukrali fotografije iz privatnog albuma te ih prodali internetskim stranicama.

Miley je posljednja žrtva hakera koji kradu eksplicitne fotke zvijezda. Prije Cyrus, iscurile su golišave fotografije Emily Ratajkowski, Emme Watson i Demi Lovato, piše 24sata.hr.

Emmin glasnogovornik tvrdi da njene ukradene fotografije nisu golišave, nego su nastale na jednoj probi za editorijal. Fotografije glumica brzo su nestale s internetske stranice koja ih je prva objavila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije