U SAMO 3 TJEDNA

Novi problemi za slavnog glumca: Izgubio je oca, nasljedstvo, a sada bi mogao ostati i bez supruge?

Foto: Profimedia
1/2
29.02.2020.
u 20:50

-Catherine je već godinama nesretna, ali se trudila držati obitelj na okupu zbog djece i Kirka. Međutim, sada kada je Kirk preminuo, a djeca su odrasla, nema joj smisla više se pretvarati - kazao je izvor za američki magazin.

Slavni glumac Michael Douglas trenutno proživljava najteže dane u svom životu. Prije tri tjedna preminuo je njegov otac Kirk Douglas, a pred njim je, prema pisanju američkog magazina Star, još jedan gubitak.

Naime, izvori bliski paru tvrde kako bi Michaela mogla napustiti supruga Catherine Zeta-Jones koja je navodno u ovim teškim trenucima odlučila zatražiti razvod.

- Catherine je već godinama nesretna, ali se trudila držati obitelj na okupu zbog djece i Kirka. Međutim, sada kada je Kirk preminuo, a djeca su odrasla, nema joj smisla više se pretvarati - ispričao je izvor za Star.

Dodao je i kako je upravo glumica bila najveća podrška svom nedavno preminulom svekru dok je Michael cijelo vrijeme bio usredotočen na svoju karijeru.

- Sada se ona želi usredotočiti na sebe i pobjeći od Michaela i njegovih samozatajnih gluposti - zaključio je izvor.

Inače, par je u braku od 2000. godine, a zajedno imaju i 19-godišnjeg sina Dylana te 16-godišnju kći Carys. Catherine i Michael već godinama slove za jedan od najskladnijih holivudskih parova, a hoće li se ove tvrdnje pokazati istinitima pokazat će vrijeme.

Podsjetimo, Michael se nedavno susreo i s za mnoge neočekivanom odlukom svog oca o raspodjeli 60 milijuna dolara koje je ostavio iza sebe. Unatoč pozamašnom iznosu, sinovima nije odlučio ostaviti ništa. Veći dio, navodno 50 milijuna dolara, odlučio je dati u humanitarne svrhe dok se još ne zna što će biti s preostalih 10-ak milijuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije