MORA OTIĆI

Novo uhićenje u obitelji stvara nove probleme Mehgan Markle

Reuters/Pixsell
24.07.2018.
u 11:15

Naime, zaručnica njenog polubrata Thomasa je uhićena prošli petak, prenosi Daily Mail. Darlene Blount uhićena je u domu koji dijeli za zaručnikom Thomasom i to zbog obiteljskog nasilja.

Obitelj stvara nove probleme Meghan Markle i narušava njen ugled u javnosti. 

Nakon što je njen otac Thomas bez njenog znanja dao intervju u kojem je pričao i o političkim stavovima princa Harryja, te je taj intervju i naplatio i nakon što će njena polusestra Samantha navodno ući u Celebrity Big Brother,  za vojvotkinju od Sussexa stiže još loših vijesti. 

Naime, zaručnica njenog polubrata Thomasa je uhićena prošli petak, prenosi Daily Mail. Darlene Blount uhićena je u domu koji dijeli za zaručnikom Thomasom i  to zbog obiteljskog nasilja. Ovo nije prvi put da se Darlene ponaša nasilno jer je i na dočeku Nove godine fizički nasrnula na svog zaručnika.

I  Thomas je također bio iza rešetaka i to u siječnju 2016. kada je u pijanom stanju uperio pištolj Darlene u glavu. Ovaj skandal izbio je svega nekoliko dana nakon što se pojavila informacija kako će Meghan uskoro sama otputovati u Ameriku s namjerom da riješi obiteljske nesuglasice i smiri članove svoje obitelji.

Navodno je ovo uhićenje samo ubrzalo njen odlazak. Britanski mediji pišu kako je Meghan frustrirana jer joj kraljevska obitelj ne  odobrava da se očituje o postupcima članova svoje obitelji i bez njihovih konzultacija ne smije ništa iznositi u javnosti na ovu temu.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?