GLAZBENA DIVA

O drastičnom gubitku kilograma, raspadu braka i novoj ljubavi: Adele otvorila dušu

Foto: Profimedia
1/2
08.10.2021.
u 07:55

Za Vogue Adele je, između ostalog, iskreno progovorila o značajnu gubitku kilograma, raspadu braka sa Simonom Koneckijem i ljubavi s američkim sportskim agentom, Richom Paulom.

Nakon šestogodišnje diskografske pauze, glazbena diva Adele objavit će svoj novi album a tim povodom ušla je u povijest kao prva slavna osoba koja je istovremeno osvanula na naslovnici britanskog i američkog izdanja modne biblije Vogue

Uredništvo američkoga i britanskoga Voguea svoja print izdanja za mjesec studeni odlučilo je posvetiti slavnoj Adele, a sve zahvaljujući izlasku njezina novog, dugoočekivanog studijskog albuma nakon šestogodišnje pauze.

Foto: Instagram

Za Vogue Adele je, između ostalog, iskreno progovorila o značajnu gubitku kilograma, raspadu braka sa Simonom Koneckijem i ljubavi s američkim sportskim agentom, Richom Paulom, piše Tportal.hr

Bez dalke na jeziku, Adele je izjavila kako je 'j****o razočarana' činjenicom da su žene imale najbrutalnije komentare na račun njezinog dramatičnog gubitka kilograma.

'Moje tijelo je objektificirano čitavu moju karijeru', priznala je 33- godišnja pjevačica no, kako kaže, shvaća zašto su se brojni ljudi šokirali njezinim novim izgledom.

Početkom 2020. godine, Adele je priznala kako je izgubila 45 kilograma u periodu od dvije godine, međutim, jedan dio javnosti zbog toga ju je kritizirao.

'Razumijem da sam jedan dio žena uspjela razočarati svojim novim izgledom jer sam ih vizualno predstavljala, no još uvijek sam ista osoba. Najgore od svega je bilo vidjeti brutalne komentare koje su žene imale o mom tijelu. Razočarala sam se i sve me to jako povrijedilo', ističe pjevačica.

Usprkos navedenom, Adele ne krije koliko uživa u novom izgledu, što je nakoncu potvrdila i novim fotografijama snimljenim za američko i britansko izdanje modne biblije Vogue.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije