ISTRAGA PROTIV TORBIĆA

O otmici bi trebao svjedočiti bračni par Lovren

Anita i Dejan Lovren
Instagram
09.09.2016.
u 09:49

Dariju Torbiću određen je istražni zatvor, dok je njegov otac Damir pušten da se brani sa slobode. Među svjedocima su i sestre Dražić

Anita i Dejan Lovren te sestre Dražić predloženi su za svjedoke tijekom istrage koja je pokrenuta protiv Darija Torbića i njegova oca Damira. Njih dvojicu sumnjiče za protupravno oduzimanje slobode sestrama Dražić, a sve se odigralo 29. ožujka oko 13.30 pred jednim lokalom u Zagrebu, piše Vecernji.hr. 

Torbići su se vozilom dovezli do kafića kako bi spriječili Anitu Dražić da se sastane s osobom kojoj je htjela ispričati da Darijo Torbić preko Anite Lovren želi doći do novca Dejana Lovrena.

Prvo su, kako se sumnjiče, vikali na nju, zatim su razbili čašu s vodom, da bi potom sestre Dražić ugurali u vozilo i odvezli ih na Sljeme, gdje su ih nekoliko sati držali protiv njihove volje prijeteći im. 

Iako je događaj odmah bio prijavljen policiji, te iako je policija te navode istraživala, Darijo Torbić pritvoren je tek u srijedu, dok je njegov otac pušten da se brani sa slobode. Naime, u prijašnjim iskazima policiji Darijo Torbić tvrdio je da navodi Anite Dražić nisu točni, a i ona baš nije surađivala s policijom.

Stvar se preokrenula prošli vikend kada je The Sun objavio priču o otmici, nakon čega su svi akteri ponovo završili na policijskom ispitivanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije