REALITY FENOMEN

'Obitelj koja ništa ne radi' slavi deset godina showa

23.09.2017.
u 21:15

Svoju su popularnost članovi obitelji Kardashian - Jenner unovčili širenjem unosnih biznisa – kreiranjem odjeće, cipela i parfema, kozmetike te sredstava za mršavljenje

Najpoznatija obitelj na svijetu slavi mali, ali značajan jubilej – 10 godina od prvog emitiranja showa “Keeping Up With Kardashians”, koji uskoro kreće s emitiranjem nove, 14. sezone.

Možemo ili voljeti ili mrziti, reći da nas ne zanimaju, no činjenica je da svi znamo za njih. A kako i ne bi kada su se u showu ženili, rastajali, svađali, mirili, rađali djecu, mršavjeli, pa čak i mijenjali spol. Moramo im odati priznanje što su uspjeli u svojoj nakani – da postanu slavni i bogati bez posebnih talenata te da dobar dio svijeta postane opsjednut njima. Svaki njihov korak se prati, a vijest o obimu stražnjice Kim Kardashian ili bilo koje druge ‘nebitne’ informacije vjerojatno će biti najčitanija vijest toga dana. Svoju popularnost uspjeli su unovčiti do nevjerojatnih cifri, na kojima im se mora čestitati. Njih su postigli širenjem unosnih biznisa – kreiranjem linija odjeće, cipela i parfema, kozmetike te sredstava za mršavljenje. Gledano iz showbizz kuta, oni su savršeno uspio komercijalni projekt, vjerojatno najunosniji ikad, a sa sociološkog – oni su pravi društveni fenomen. Doista, Kim Kardashian započela je kao osobna pomoćnica Paris Hilton, a danas je veća zvijezda od nje, a možda i bogatija.

No, Kardashiane – sestre Kim, Kourtney i Khloe i brata Roba te majku Kris Jenner, polusestre Kendall i Kyle te Kimina supruga Kanyea ne brinu previše zdvajanja opinion-makera jer su svoj cilj postigli. Desetogodišnji jubilej obilježit će se 20-minutnom specijalnom emisijom uživo 25. rujna na kanalu E!. U studiju će se Chris, Kim, Khloe, Kourtney, Kendall i Kylie uz pomoć voditelja, inače producenta realityja o Kardashianima, Ryana Seacresta prisjetiti najvažnijih trenutaka u svojim životima, što će biti sjajna uvertira za novu sezonu reality showa.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije