ranjivi su

Obitelj uvjerena: Harry i Meghan bi se zbog pritiska mogli vratiti u Veliku Britaniju

IPA/Pixsell
28.01.2020.
u 19:15

Zabrinuti članovi kraljevske obitelji pripremaju se za mogući povratak princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle, ističu izvori bliski dvoru za Sunday Times of London.

Članovi kraljevske obitelji izrazili su brigu zbog krhkog i ranjivog stanja u kojem su Meghan i Harry nakon "Megxita" i smatraju da bi se ubrzo zbog pritiska medija mogli vratiti u Veliku Britaniju, tvrde izvori za The Sunday Times of London.

– Palača brine za njih jer su ranjivi izvan okrilja obitelji – kaže izvor tvrdeći da postoji plan povratka u slučaju da se Meghan i Harry predomisle i vrate u Veliku Britaniju. Nadalje kaže kako su Harryjev otac i brat već pokušali stupiti s njima u kontakt i ponuditi im podršku te ih pitati žele li se vratiti, naglasivši da će i dalje biti oslobođeni kraljevskih dužnosti.

– Telefonirali su mu i pokušali pružiti ruku prijateljstva – objašnjava izvor i pritom smatra da su to pokušaji obnove njihova odnosa koji izviru iz teških briga koje nosi Harry. 

– Svi se slažu da su izuzetno lomljiv par. Nitko im neće reći da se ne mogu vratiti – tvrdi izvor i dodaje kako bi Meghan i Harry pri povratku u obitelj ne bi susreli s kraljevskim dužnostima, ali bi mogli proći svojevrsnu rehabilitaciju i rekuperaciju.

Pojavljuju se i neki izvori koji tvrde da je paru prije vjenčanja 2018. godine ponuđeno da žive životom bez kraljevskih obveza, ali su to odbili. Naime, Kraljica Elizabeta II. je, kako piše The Sun, ponudila da Meghan nastavi glumiti, ali je bila zadovoljna s ponudom i odlučila postati radni član kraljevske obitelji.

Službe za odnose s javnošću kraljevske obitelji odbile su komentirati navode medija.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?