U SRCU SARAJEVA

Odlična izvedba: Slavna pjevačica zapjevala na bh. jeziku

deen
Foto: Youtube Screenshot
1/3
17.09.2016.
u 07:18

"Jedno prekrasno iskustvo i potpuno nenadano novo prijateljstvo s djevojkom koja me je potpuno osvojila svojom jednostavnošću i predivnom energijom", kazao je Deen

Sarajevska mala utvrda Žuta tabija u srijedu je bila središte zbivanja za glazbenicu Joss Stone (29) i bh. pjevača Fuada Backovića Deena (32) koji su zapjevali pjesmu "Ljubav je".

Britanka je inzistirala na akustičnoj obradi hita, koju je, uz pratnju Deena otpjevala bez jezičnih prepreka. Pjesmom "Ljubav je" četvorac Deen, Dalal, Ana Rucner i Jala na ovogodišnjem Eurosongu branili su boje BiH.

"Upoznati Joss i dobiti priliku da s njom pjevaš. Neprocjenjivo. Suvišno je govoriti o njezinoj karijeri i svjetskom uspjehu. Kako divna osoba" , poručio je oduševljeni Deen. 

Mladi glazbenici razgledavali su Sarajevo, a zavidnim pogledom na grad Stone se pohvalila i obožavateljima. Britanska kantautorica u četvrtak je nastupila u prepunom Narodnom kazalištu u Sarajevu. Prije njezina izlaska Deen je pred publikom otpjevao akustične verzije svojih pjesama.

"Jedno prekrasno iskustvo i potpuno nenadano novo prijateljstvo s djevojkom koja me je potpuno osvojila svojom jednostavnošću i predivnom energijom. Dostojna je svih glazbenih nagrada koje je osvojila u svojoj brilijantnoj karijeri", napisao je Deen.

Joss Stone karijeru je započela sa 16 godina, dobitnica je nagrade Grammy i vrlo cijenjeno ime na glazbenom nebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije