'JAKO MU SE VESELIO'

Oliverov sin čeka dijete: Legendarni pjevač nije dočekao šestog unuka

Marko Prpić/Pixsell
03.08.2018.
u 17:30

Davor Dragojević, jedan od Oilverovih blizanaca, krajem kolovoza postat će otac, nakon što njegova supruga Karmen rodi prvo dijete.

Nakon velike tuge koja je pogodila obitelj legendarnog Olivera Dragojevića, uskoro će stići i trenuci sreće. Naime, Davor Dragojević, jedan od Oilverovih blizanaca, krajem kolovoza postat će otac, nakon što njegova supruga Karmen rodi prvo dijete. Kako doznaje tportal, radi se o sinu. Oliver se jako radovao šestom unuku, stoga je obitelj Dragojević još više tužna jer ga nije stigao vidjeti. 

Davorov brat blizanac Damir sa suprugom Vandom ima 4-godišnju kćer Margitu te godinu i pol dana starog sina Vinka. Njihov stariji brat Dino i njegova supruga Nevena imaju blizance Luciju i Tonija te sina Duju. 

Davor i Karmen žive u Splitu, a on, baš kao I pokojni otac, voli nogomet i riblov. Sredinom 90-ih i on je uplovio u glazbene vode, a posebno se pamti duet s Mineom “Ako ovo je kraj”. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije