Stalno se svađaju

Omiljeni turski glumac je pred razvodom, supruga mu je u depresiji

19.09.2020.
u 15:55

Omiljeni turski glumac Burak Özçivit kojeg je domaća publika zavoljela zahvaljujući ulozi Bali beg u seriji 'Sulejman Veličanstveni' ima bračnih problema i prema pisanju turskih medija razvodi se od supruge Fahriye Evcen s kojom ima jednogodišnjeg sina Karana.  Burakova supruga, koja je također glumica prije nekoliko mjeseci ostala je bez oca koji je izgubio bitku s rakom želudca i Fahriye se nikako nije mogla pomiriti s tim gubitkom i zadnjih mjeseci bila je u depresiji.

Burak je u potpunosti preuzeo brigu o njihovom sinu i odgodio je sve poslovne obaveze kako bi bio uz suprugu.  Kada je shvatio da se stanje njegove supruge ne popravlja glumac joj je sugerirao da ode na psiho terapiji što je ona odbila, a nakon toga nesuglasice i svađe su postale sve češće.

Navodno se zadnja velika svađa odigrala dok su bili na godišnjem odmoru  Bodrumu, a stanari susjednih vila medijima su ispričali kako se par žestoko svađao. Burak jako dobro zna što znači borba s depresijom jer je i sam prolazio kroz takav period prije dvije godine kada se odlučio povući na neko vrijeme iz glume u kojoj mu nakon "Sulejmana Veličanstvenog" i nije išlo tako dobro. Par je u braku od lipnja 2017. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije