NAPALI JE

Oprah komentirala kraljevsku obitelj i izazvala burne reakcije: 'Zar imaš imalo obraza?'

14.09.2022.
u 21:45

- Mislim da je situacija slična u mnogim obiteljima. Znate, moj otac je nedavno preminuo i, kada smo se svi okupili na njegovom pokopu, to je nekima pružilo priliku da sklope mir koji dugo nisu imali, rekla je voditeljica na Toronto film festivalu

Poznata televizijska voditeljica Oprah Winfrey (68) nada se da smrt kraljice Elizabete može dovesti do ozdravljenja odnosa unutar kraljevske obitelji.

- Mislim da je situacija slična u mnogim obiteljima. Znate, moj otac je nedavno preminuo i, kada smo se svi okupili na njegovom pokopu, to je nekima pružilo priliku da sklope mir koji dugo nisu imali, rekla je voditeljica na Toronto film festivalu. 


Podsjetimo, Meghan i Harry prošle su godine Oprah dali intervju u kojem su kraljevsku palaču optužili za rasizam. Korisnici Twittera zbog ovog su komentara napali Oprah i poručili joj da je ona zadnja koja bi trebala govoriti o kraljevskoj obitelji. 

 

"Oprah, to nije tvoja stvar", "Zar je Oprah zaboravila da je ona ovo započela? Možda bi isprika bila prikladnija", "Oprah, da je tebi stalo do obitelji, ne bi dala prostora i platformu na kojoj se blati po kraljevskoj obitelji. Nakon tvog intervjua ljutnja među braćom samo je narasla", "Makni se od kraljevske obitelji", "Zar zbilja imaš obraza to sada komentirati? A dala si prostora Meghan da pljuje po kraljici", samo su neki od komentara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije