RAĐALA JEDNO ZA DRUGIM

Optužuju je da nije rodila svoje petero djece, a ona ne može vjerovati zbog čega

sdasd
Instagram
05.04.2017.
u 16:52

Simone Gately (35) našla se na meti optužbi da nije rodila svoju djecu koju je dobila u razdoblju od 2006. do 2012. jer je - prezgodna

Simone Gately (35) iz Halifaxa u Engleskoj našla se na meti optužbi da nije rodila svojih petero djece i to zbog jednog jedinog razloga - zato što je iznimno zgodna. Majke na Instagramu, naime, ne vjeruju da žena može tako izgledati nakon što rodi petero djece i to u samo šest godina.

Naime, 35-godišnjakinja je svoju djecu, Summer (10), Chester (8), Blossom (7), India (6) i Minnie (3) rodila u razdoblju od 2006. do 2012. godine. Simone je osobna trenerica i blogerica te ne može vjerovati s kakvim se optužbama suočava. 

Predbacuju joj tako zbog njezine besprijekorne linije i tvrde kako ona nije rodila svoju djecu te da je vjerojatno imala surogat majku jer nije moguće da žena nakon pet trudnoća i poroda tako izgleda. 

No, ona je živi dokaz da je ipak moguće. 

– Vježbala sam tijekom i nakon trudnoće i iz prve ruke znam kako je teško boriti se s kilogramima tijekom trudnoće. Nakon svakog djeteta izgubila sam sve kilograme koje bi dobila 10 do 12 tjedana nakon poroda i to samo šetnjama i zdravom prehranom – kaže ona. 

Iako je mnogi optužuju kako je zapravo imala surogat majku, posvojila ili se čak podvrgnula operaciji trbuha, ona tvrdi kako je njezin izgled samo rezultat napornog rada. 

– Žene ne bi trebale osjećati pritisak odmah se vratiti u formu nakon poroda jer je najbitnije prvo se uhodati u majčinstvo. Ja sam kao i svaka druga normalna mama koja radi i vodi svoju djecu na 30 aktivnosti tjedno bez ičije pomoći – kaže ona. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije