više od godinu dana ljubi poduzetnika i ugostitelja

Ornela Vištica ima novu ljubav, njeno srce osvojio je duplo stariji poduzetnik

07.12.2022.
u 17:34

Glumica Ornela Vištica ljubi više od godinu dana ljubi poduzetnika i ugostitelja Nenada Šepaka.

Iako je zatrpana poslovnim obavezama, 33-godišnja kazališna, filmska i televizijska glumica Ornela Vištica uspijeva pronaći vremena i za ljubav, piše Story.hr.

 Ornela Vištica ljubi poduzetnika Nenada Šepaka Izvor: Instagram

Kako ekskluzivno doznaje magazin Story od izvora bliskoga glumici, više od godinu dana ljubi poduzetnika i ugostitelja Nenada Šepaka koji je u šezdesetim godinama i zajedno žive u zagrebačkom naselju Svetice.

 Nenad Šepak je u vezi s Ornelom Višticom Izvor: Borna Filic/PIXSELL

Vlasnik dvaju ugostiteljskih lokala - beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana i bara Khala - iz prošlog braka ima troje djece, a očito je da mu je fatalna Mostarka prodrmala tlo pod nogama.

 Mate Janković i Ornela Vištica bili su u kratkoj vezi 2018. godine Izvor: Story

Glumica je bila i u kratkoj vezi s Matom Jankovićem kada su 2018. godine viđeni u jednom zagrebačkom kafiću kako izmjenjuju nježne dodire i poljupce. Ubrzo nakon toga glumica je objavila informaciju da je prekinula svoju dvomjesečnu romansu s njime i otkrila da joj je ta godina bila posebno teška.

Kuhar i glumica zaljubili su se na snimanju RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - peci'. 'Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad. Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih', napisala je Ornela tada na Instagramu ne želeći ulaziti u detalje, a zamolila je sve prijatelje, kolege, novinare i poznanike da je ne pitaju ništa vezano za njezin privatni život

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije