Ljepote Hercegovine

Ornela Vištica snimala na Kravici i u Širokom Brijegu

Foto: Facebook
1/5
27.06.2019.
u 21:04

Hrvatska modna dizajnerica Matija Vuica snima editorijal za svoju novu modnu kolekciju. Poznati svjetski fotograf Jadran Lazić odabrao je niz atraktivnih lokacija za ovaj editorijal, a u Matijinim najnovijim kreacijama pozirala mu je glumica Ornela Vištica, piše Večernji list BiH.

Jadran Lazić fotografirao je lijepu Hercegovku, koja je prije dvije godine u Večernjakovu izboru proglašena najljepšom Hrvaticom, u impresivnom krajoliku vodopada Kravice kod Ljubuškog te na plantažama smilja i lavande tvrtke “Helita” u Jarama kod Širokog Brijega, koja se bavi proizvodnjom eteričnih ulja, sapuna i raznih kozmetičkih preparata na biljnoj bazi. Ornela Vištica, Matija Vuica i Jadran Lazić oduševljeni su idejom i projektom tvrtke “Helita”, koja je jedan od sve većeg broja primjera kako se na načelu “uradi sam” može s ljekovitim biljem.

Foto: Facebook Beki Routledge

Jadran Lazić i Matija Vuica bili su više nego impresionirani ljepotom vodopada Kravice i krajolikom Mostarskog blata, a Hercegovka Ornela upoznala ih je i s drugim ljepotama zemlje kamena, krša i sunca. Na licu mjesta uvjerili su se zašto ugledne svjetske agencije i mediji svrstavaju Hercegovinu među najatraktivnije turističke destinacije u Europi.

- Baš smo uživali u snimanju editorijala u egzotičnom okružju smilja i lavande. Matijine nove kreacije više nego lijepo stopile su se sa žarkim bojama ranog ljeta na plantažama tvrtke “Helita” u Jarama i blještavim slapovima vodopada Kravice.

Foto: Facebook Beki Routledge

Na editorijalu će se na najljepši način vidjeti komadići ljepote hercegovačkog krajolika. Zahvalna sam Matiji Vuici i Jadranu Laziću na tomu što su baš mene odabrali kao fotomodel za ovaj editorijal - kazala nam je Ornela.

Snimanje ovog editorijala nastavljeno je na lokalitetima Hvara u Hrvatskoj. Ornela sprema nove projekte, a onda će ponovno u svoju Hercegovinu.

- Svakako ću stići na West Herzegowina Fest u Širokom Brijegu, a najveći dio kolovoza nastojat ću provesti u obiteljskom krugu u Mostaru - dodaje za Večernji list lijepa Mostarka.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije