BIH PJEVAČICA

Ostala s dvogodišnjim sinom sama na ulici, bez posla i znanja jezika

14.05.2019.
u 20:10

Bivši suprug pokušava joj oduzeti dijete te Selma već dugo zbog toga prolazi kroz užasno životno razdoblje

'Moj sin, moje sve. Ne da mama nikom', napisala je pjevačica Selma Bajrami pored fotografije svog sina, a koju je objavila na Instagramu. Mogla bi i to biti poruka njezinom bivšem partneru Muji Musiću s kojim se već dugo bori oko skrbništva nad sinom. Naime, bivši suprug pokušava joj oduzeti dijete te Selma već dugo zbog toga prolazi kroz užasno životno razdoblje, prenosi 100posto.hr.

'To je stvarno pakao'
'Samo hoću da sjaše više s mene. Meni je opet prije neki dan došla socijalna služba na vrata. Non - stop nešto izmišlja, kako ja ostavljam dijete, kako ga zapostavljam... Kada sam na nastupu, u sigurnim je rukama, čuva ga moja mama. Prihvatila sam se u jednu agenciju za zaštitu žena jer više ne znam kako da se obranim od njega, stalno se vuče po sudovima zbog njegovih neosnovanih tužbi, stalno mi šalje socijalne službe, ne mogu više to trpjeti. Svašta radi, spletkari, čak sumnjam, mada nisam sto posto sigurna, da su osobe koje su mene zastupale prenosile informacije suparničkoj strani i sad radim na tome da prikupim dokaze. To je stvarno pakao, ali to se ne vidi na meni, ja sam nasmijana uvijek i guram naprijed', rekla je krajem studenog prošle godine Selma za srpski glossy.espreso, a njene riječi prenijelo je Oslobođenje.

'Maltretira me i dan danas'
Inače, Selma sa svojim sinom živi u vili u blizini Beča, živi tamo već dulji vremenski period. Tvrdi da je zapravo njezin bivši muž taj koji zanemaruje dječaka. 'Moj bivši muž mi dijete predaje kao paket s 15 metara daljine. Kad mu ga dajem, on mi uopće ne prilazi, niti me gleda u lice, niti mi se obraća. On mene i dan danas maltretira, šalje socijalne službe da bi mi netko našao neku mrlju u odgoju djeteta koje je divno. Ja sinu ne branim kontakt s ocem, evo šest posljednjih vikenda proveli su zajedno, prema tome, ne shvaćam što više hoće od mene', ogorčeno je dodala Bajrami u svojoj ispovijesti.

Kada su je pitali što misli, zašto to Mujo radi, Bajrami je oštro odgovorila: 'Što reći za osobu koja u tri godine promijeni dvije žene i ima dvoje djece s dvije različite žene. On gazi preko svega, ne preza ni od čega. Nezadovoljan je svojim životom ili nikad nije prestao voljeti me, nikad me nije prebolio pa mi se sada osvjećuje', dodala je tada u intervjuu.

'Ostala sama s dvogodišnjim sinom na ulici'
Pričala je prije dvije godine Selma o svemu i za austrijske medije. Ispričala je tada njima sve o teškoj životnoj situaciji tijekom koje je sa svojim malim sinom ostala na ulici. Borba za sina traje otad. Da podsjetimo, ljubavna priča Selme i Muje Musića počela je 2012. godine kada ga je upoznala na zabavi. Ubrzo su se zaljubili, a onda je pjevačica ostala trudna. Kada su, vrlo brzo, shvatili da ipak nisu jedno za drugog, odlučili su se rastati, papire za razvod Bajrami je predala 2014. godine. 'Bilo je lakše planirati nego učiniti pa sam ostala sama s dvogodišnjim djetetom i dva kofera ispred stana', rekla je tada Bajrami. Nije znala njemački, ostala je sama, a financijski joj je prijetio krah jer nije radila. Ubrzo je našla posao, upisala tečaj i stala na noge. No nevolje su stizale i Mujo je bio odlučan da joj oduzme sina. Određeno im je u konačnici zajedničko skrbništvo, no čini se da je i nakon toga intervjua imala probleme budući da je tijekom 2018. pričala u intervjuu da joj bivši šalje socijalnu službu na vrata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?