THOMAS MARKLE

Otac vojvotkinje dao prvi intervju, evo što je poručio princu Harryju

18.06.2018.
u 20:45

Otac Meghan Markle još nije upoznao princa, ali su se jednom čuli telefonski

Thomas Markle, otac Meghan Markle dao je ekskluzivni intervju u emisiji "Good Morning Britain" i voditelju Piersu Morganu pričao je o vezi svoje kćeri i  britanskog princa Harryja i istaknuo je kako mu je jako žao što zbog operacije nije mogao biti prisutan na njihovom vjenčanju. 

Ispričao je kako je Meghan plakala kad joj je javio da ne dolazi, ali kći mu je naglasila kako je njegovo zdravlje najvažnije. Zahvalan je princu Charlesu što je njegovu kći dopratio do oltara i priznao je da je bio malo ljubomoran na njega.  

- Bio sam jako ponosan na nju i u životu nisam vidio ljepši trenutak. Bila je prekrasna, plakao sam dok sam gledao prijenos. Žao mi je što nisam bio tamo - rekao je u intervju Thomas Markle. Princa Harryja nikada nije upoznao, ali čuli su se telefonski kada je princ zatražio ruku njegove kćeri. 

- Rekao sam mu tada; ti si gospodin i moraš mi obećati da nikada nećeš dići ruku na moju kćer - kazao je Markle. Priznao je da je pogriješio što je pristao na dogovor  s paparazzima i dopustio im da ga snimaju dok ide kod krojača i pretvara se da proučava knjige o Velikoj Britanije.

- Shvatio sam da je to bila velika greška, ali vrijeme ne mogu vratiti. Srećom, Meghan i Harry su osobe koje praštaju - rekao je. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije