Mnogi je osudili

Otišla s prijateljičinog vjenčanja kada je vidjela jelovnik...

svatovi ljepotica
28.07.2021.
u 10:44

Prigovori na hranu na vjenčanju su veoma česti, bilo da se radi o kvaliteti ili količini ponuđenog. No, većina ljudi je sklona prešutjeti ovaj problem jer ne želi mladencima pokvariti njihov poseban dan. Međutim, jedna je žena napustila vjenčanje svoje prijateljice zbog njihove neobične odluke da poslužuju obroke prema spolu.  

Svatovi su imali dva menija - jedan za žene i jedan za muškarce, što nisu svi prihvatili. Kako piše Mirror, ova gošća rekla je da je vjenčanje bilo predivno sve dok nisu došli do predjela, kada su žene uživale u rižotu s kozicama, dok su muškarci imali rižoto s gljivama.

Za glavno jelo muškarci su uživali u pečenoj govedini, dok su žene imale piletinu s roštilja i mladi krumpir. Za desert su muškarci imali čokoladnu tortu, dok je ženama ponuđen kolač od jagoda.

- Bilo je savršeno ugodno dok nismo sjeli za stol i vidjeli jelovnik podijeljen prema spolu. Svi za stolom su bili ogorčeni, ali nitko nije ništa rekao. Uzela sam jedan zalogaj rižota od kozica prije nego što sam odlučila otići - napisala je.

Naime, roditelji mladoženje vrlo su tradicionalni i to je bila njihova ideja, no nju iznenađuje što su mladenci uopće pristali jer mladoženja radi u vrlo progresivnom dijelu ženskog zdravlja, a mladenka je feministica koja zajedno s njim prisustvuje feminističkim skupovima i događajima.

Kako kažu gostima koji su ostali cijelu večer, žene su kasnije dobile komad vjenčane torte, dok su muškarci popili čašu viskija. Iako se većina složila da je razdvajanje smiješna i uvredljiva ideja, mislili su da nije smjela izaći s vjenčanja svoje prijateljice.

“Malo pretjerana reakcija, ako bih mogla reći. Što se dogodilo s onim da parovi mogu raditi što žele na vlastitom vjenčanju?", komentirala je jedna korisnica, dok se druga složila: “Ovo je suludo, no ipak bismo se dobro nasmijali i zamijenili hranu ako bismo htjeli. Ne bih otišla."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije