PROŠIRENJE OBITELJI

Otkrila sretne vijesti! Manekenka očekuje dijete s 14 godina mlađim nogometašem

27.09.2020.
u 14:32

Bivša manekenka Iris Rajčić i njezin 14 godina mlađi odabranik, nogometaš MarkoLivaja uskoro će se po drugi puta okušati u roditeljskoj ulozi.

Ljubavi nekadašnje manekenke Iris Rajčić (41) i 14 godina mlađeg nogometaša Marka Livaje u početku je malo tko davao šanse. Unatoč predrasudama njihova ljubav traje već šest godina, a dodatno će ju učvrstiti i još jedna prinova koja je na putu. Da je ponovno u drugom stanju Iris je svojim pratiteljima otkrila na Instagramu.

"Na ovoj fotografiji možete vidjeti sjenu nas troje, no zapravo nas je četvero", otkrila je Iris uz fotografiju na kojoj pozira s Markom i njihovom 4-godišnjom kćeri Elizabet.

Bivša manekenka otkrila je i kako nakon djevojčice u njihovu obitelj stiže maleni dječak. Par već godinama živi u Grčkoj gdje Livaja igra kao napadač grčkog kluba AEK.

Svoju vezu 41-godišnja manekenka i njezin partner započeli su 2014. godine, a nakon dvije godine veze na svijet je stigla i njihova prva kći. Iris je oduvijek padala na nogometaše pa je tako prije mlađahnog Livaje ljubila Krunoslava Lovreka i Nikolu Pokrivača.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije