objavio fotku s plaže

Otkrio gdje ljetuje sa Stankicom pa joj posvetio i emotivnu poruku: 'Najljepše stvari u životu'

13.08.2022.
u 10:34

oni Šćulac, koji se proslavio u posljednjoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni', i dalje uživa u ljubavi koju mu je donio upravo RTL-ov show. Iako se sa Stankicom Stojanović nedugo nakon prestanka emitiranja emisije nakratko razdvojio sudeći prema objavama na društvenim mrežama njihova ljubav sada je jača nego ikad.

Potvrđuje to i posljednja fotografija na Tonijevom profilu koja prikazuje zaljubljene golupčiće dok stoje u plićaku Macao Beacha u susjednoj Crnoj Gori gdje trenutno provode svoj ljetni odmor. Uz fotografiju Toni je mnoge ganuo i emotivnim statusom koji je posvetio Stankici. - Najljepše stvari u životu ne stanu u nikakve jednadžbe ni formule... - napisao je Šćulac koji je za ovu romantičnu fotografiju do sada prikupio više od 2800 lajkova.

Sličnu fotografiju na svom je profilu podijelila i Stankica. - Evo ti pjesma, ludo jedna - poručila je modna dizajnerica svom odabraniku, a njezina je fotografija prikupila nešto više od 3000 lajkova . 

Iako provode puno vremena zajedno par je u lipnju otkrio da još ne žive zajedno, no da oboje to priželjkuju. Otkrili su i da svoju vezu smatraju ozbiljnom te da ne kriju da postoji mogućnost da Banjalučanka preseli u Split.

 | Autor : Instagram Foto: Instagram

- Velike planove o preseljenju volimo čuvati za sebe. Realizacija je slađa i dogodit će se prije ako se o tome šuti. Imamo dovoljno godina da smo u našoj vezi ozbiljni. Kad Toni dođe u Banju Luku, on više nije gost. Ima svoju teretanu, prijatelje i radnje koje ondje obavlja. Tamo je domaći i rado je viđen. Mi u Banjoj Luci obožavamo dalmatinski naglasak pa ga ljudi rado slušaju - rekla je Stankica nedavno za Story.

Podsjetimo, par se upoznao u showu 'Gospodin Savršeni' gdje je Toni izabrao Stankicu za pobjednicu. Nakon showa priznali su da su krenuli odvojenim putevima, no svojem su odnosu odlučili dati još jednu šansu. Da ponovno uživaju zajedno otkrila je jedna fotografija sa splitske plaže na društvenim mrežama. Toni je na svom InstaStoryju objavio fotografiju Stankičinog psa čije snimke i fotografije i sama često objavljuje na društvenim mrežama, a izvor blizak paru za RTL.hr potvrdio je da su se Toni i Stankica pomirili te da se njihova ljubavna priča nastavlja.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?