ZANIMLJIV DETALJ

Otkrivena tajna o vjenčanici koja pokazuje koliko je Meghan romantična

Reuters/Pixsell
23.09.2018.
u 14:00

Meghan Markle tražila je da se u njenu vjenčanicu doda materijal s odjeće koju je nosila na prvom spoju s princem Harryjem.

Novi dokumentarac o kraljevskoj obitelji naziva "Queen of the world" otkriva brojne detalje o najpoznatijoj kraljevskoj obitelji.  

Kamere su snimale i novu članicu obitelji Meghan Markle tijekom priprema za njeno vjenčanje s princem Harryjem. Pratili su je dok je  sudjelovala u kreiranju vjenčanice i u dokumentarcu otkrivamo zanimljiv detalj.

Naime, Meghan he tražila da se u vjenčanicu doda komadić materijala s odjeće koju je nosila na prvom spoju s princem Harryjem, piše Daily Mail.

Kamere su zabilježile i trenutak u kojem je američka glumica prvi put ugledala svoju vjenčanicu i ostala zadivljena onim što vidi i tada je rekla kako je njena ideja bila da veo njene vjenčanice ima izvezeno cvijeće iz svake od 53 zemlje Commonwealtha.

Bilo je to, kaže Meghan, iznenađenje za njenog supruga.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije