ljutnja i tjeskoba

Otkriveni svi detalji Harryjevih napadaja panike na kraljevskim dužnostima: 'Bio je na rubu'

03.09.2020.
u 19:37

Princ Harry (35) i njegova supruga, glumica Meghan Markle (38) nedavno su se ponovno preselili. Ovaj put su se odlučili za grad Montecito pokraj Sante Barbare. Za vilu u ljetovalištu iskeširali su oko 100 milijuna kuna.

Prije života sa suprugom i burnih kraljevskih dužnosti, princ je desetak godina služio u vojsci kao pilot helikoptera. No, na posljetku se ipak morao vratiti na britanski dvor preuzeti svoje kraljevske obveze, a izgleda da mu je to bila jedna od najtežih odluka u životu budući da je zbog nje imao silne napadaje panike. Sve to otkriveno je u novoj biografiji o najmlađem sinu princeze Diane i njegovoj supruzi Meghan Markle, koja je izišla 11. kolovoza pod nazivom "Potraga za slobodom: Harry, Meghan i stvaranje moderne kraljevske obitelji".

U knjizi piše kako se Harryju bilo jako teško nakon služenja u vojsci ponovno vratiti u civilni život i biti pod tolikim povećalom javnosti. Sve to dovelo ga je do silnih napada panike koje je znao imati i na kraljevskim događanjima. "Ljutnja i tjeskoba su u njemu počeli izranjati na površinu, a ti osjećaji nisu pristajali njegovoj službenoj tituli princa. Na kraljevskim događanjima hvatali bi ga napadaji panike.

Čak na manjim događanjima kad je, primjerice, svečano otvorio humanitarnu udrugu koja pomaže siromašnima, proradili bi njegovi instinkti za borbu ili bijeg koje je razvio u vojsci", piše u knjizi. Izvor koji je u to vrijeme bio vrlo blizak Harryju prisjetio se kako je izgledao jedan od njegovih napadaja nakon jednog događaja u Kraljevskom društvu u Londonu. "Počeo je duboko disati kako bi se pokušao smiriti.

Ljudi, kamere, njihova pažnja, sve ga je to savladalo. Bio je na rubu", rekao je. Tijekom tog teškog razdoblja najveći mu je oslonac bio stariji brat princ William, s kojim je posljednje vrijeme u lošim odnosima, a navodno je svemu razlog njegov brak s Meghan Markle.

Koliko su u to vrijeme bili bliski, priča izvor u knjizi, dokazuje i činjenica da su se jednom prilikom, početkom 2016., toliko napili da je princ Harry pao u grmlje dok se pokušao pomokriti ispred jednog puba.

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije