Kraj ljubavi

Otkriveno što je prethodilo raskidu Graše i Danijele

Danijela Martinović i Petar Grašo
Marko Prpić/Pixsell
14.10.2021.
u 17:30

Nagađanja o ljubavnoj vezi između pjevača Petra Graše i 14 godina mlađe Hane Huljić još uvijek pune stupce regionalnih medija. Iako negiraju svoju zaljubljenost, nedavno su uhvaćeni u centru Zagreba kako se drže za ruke. Neimenovana glazbenica u intervjuu za Jutarnji list otkrila je detalje prekida između Graše i Danijele Martinović.

"Par dana se nakon toga nisu čuli, no onda su se našli i pomirili, ali Danijeli je i dalje bilo krivo što je on tada tako reagirao. Tu je nekako počelo, a u mjesecima što su uslijedili njih su dvoje, svaki za sebe, puno razmišljali o svojoj vezi i shvatili da žele različite stvari u životu", ispričala je pjevačica za Jutarnji.

Ona je otkrila i da su Danijela i Petar prekinuli puno prije nego je vijest o njihovu razlazu prepravila medije.

"Iako ni to, nama sa strane, nije značilo da je među njima definitivno kraj. Jer, oni su se u prošlosti, tijekom 24 zajedničke godine, znali rastajati, ali i se na kraju uvijek sastali. Sada nisu. Nakon što su novinari otkrili da više nisu skupa, Danijela i Petar satima su razgovarali preko telefona. Bili su u tom trenutku pošteni i iskreni jedno prema drugom, a tek nakon tog razgovora novinarima su dali izjavu u kojoj su potvrdili da više nisu par. Koliko znam, rastanak je prošao bez ružnih riječi i predbacivanja. Ni Danijela ni Petar nisu ljudi koji bi prekrižili sve ono lijepo što im se dogodilo u skoro četvrt stoljeća ljubavi", kazala je pjevačica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?